Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/0/f/jeanetteoxlund.dk/httpd.www/wp-content/plugins/LayerSlider/wp/widgets.php on line 4 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/0/f/jeanetteoxlund.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/0/f/jeanetteoxlund.dk/httpd.www/wp-content/plugins/soundcloud-is-gold/soundcloud-is-gold-widget.php on line 9 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/0/f/jeanetteoxlund.dk/httpd.www/wp-content/plugins/timetable/widget-upcoming-events.php on line 487 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/0/f/jeanetteoxlund.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/relate_posts_widget.php on line 86 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/7/0/f/jeanetteoxlund.dk/httpd.www/wp-content/themes/bridge/widgets/latest_posts_menu.php on line 104 KOMMENDE MBSR-FORLØB

KOMMENDE MBSR-FORLØB

(For mere info om Stress reduktion/virksomhedsforløb)

 

Trænger du til forandring? Er det tid til at tage dig af dig selv, mærke efter, træde i karakter i dit eget liv? Har du brug for at finde hjem til dig selv, så du med overblik, ro og styrke kan bevæge dig bevidst gennem dit liv. Hvor du kan blive en bevidst aktiv medskaber af det liv, du ønsker at leve. Et liv med mere selv-omsorg, mere nærvær og større livsglæde, dybere relationer og mere overskud.

Måske føler du, at der mangler noget, måske føler du dig presset i din hverdag, måske stresset eller deprimeret. Måske føler du, at du har mistet dig selv et eller andet sted på vejen. Måske ønsker du dig at komme tættere på dig selv og leve et liv med mere nærvær og bevidsthed.
Dette 8 ugers forløb er til dig, der ønsker at tage ansvar for dig selv, din personlige udvikling, dine måde at indgå i relationer, og leve et mere bevidst liv.

Forløbet er med til at træne dig til igen og igen i accept og tillid at overgive dig til livet, som det folder sig ud. Og deri finde modet og friheden til at tage de skridt, du ønsker at tage. På den måde bliver livets udfordringer og smerte mindre lidelsesfyldte og frygtsomme og livets glæder større og mere dybtfølte.
Mindfulness er et af de mest kraftfulde måder at lave personlig udvikling på. En vej til at finde ind til den, du egentlig er. En måde at få adgang til at opleve livets fulde potentiale og egne stærke ressourcer.
Læs mere om MBSR. Læs mere om forskningen bag (find desuden diverse artikler på bloggen).

 

Det kan du opnå:

  • Styrker evnen til at træffe de rigtige beslutninger, øget koncentrationsevne og styrket kreativ og innovativ tænkning
  • Øget evne til at håndtere pres og kompleksitet og større forandringsparathed
  • Øget selvindsigt og autentisitet
  • Styrket emotionel og social intelligens og forbedret evne til at kommunikere og interagere
  • Øget nærvær, livsglæde – Indre balance og ro
  • Fysisk og mental afslapning og veltilpashed

Praktisk om forløbet:

Forløbet strækker sig over 8-10 uger, hvor vi mødes ca én gang om ugen i 2,5 time samt én hel dag i guidet stilhed. Gennem forløbet vil der være meditationsøvelser, blide yogaøvelser, dialog og diverse gruppeøvelser.
Derudover skal du være indstillet på at træne ca. en halv-hel time om dagen under hele forløbet.

Forløbet skal være med til at integrere mindfulness som en del af en hverdag, så man kan tage det med sig resten af livet.
Et mindfulnesskursus er en indre proces, og du vælger helt og aldeles selv, hvor meget eller lidt du ønsker at dele.

 

Tid og Sted:

Shantiroom, Lavendelstræde 5, bagh. 3 sal, Copenhagen

 

MBSR August 2018 – Torsdage 18.30-21.00

Torsdage 18.30-21.00
Aug: 23, 30
Sep: 6, 13, 20, 27
Okt: 4, 11
Samt lør. d 22. sep kl 10-16

 

Pris:
For private: 4.500 kr.
For virksomheder: 4500 kr. + moms.
Prisen dækker 26 undervisningstimer, 4 trænings-meditationer til hjemmebrug, arbejdsmanual samt te og snacks

 

Forløbet kan tages individuelt – kontakt mig for flere informationer og pris

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Tilmeldingen er bindende, når du modtager en bekræftelse på mail. Ved afbud mindre end 14 dage før kursusstart refunderes 50% af kursusprisen. Ved afbud mindre end 7 dage før er der ingen refusion.

Ved individuelle sessioner: aflysning/ændring af planlagte sessioner skal ske senest 24 timer før. Hvis aflysning/ændring sker mindre end 24 timer før, vil sessionen tælle som afholdt. 

Det er ikke muligt at få refunderet dele af betalingen, hverken for gruppe- eller individuelt forløb, hvis du vælger at springe fra forløbet undervejs. 

Send